Kleren opbergen doe je zó! #2 – shirts

 

Na mijn blogpost over het opbergen van kledij, kreeg ik de vraag van een lieve lezer hoe je dan t-shirts opvouwt. En vragen van lezers vind ik supertof, dus bij deze breng ik jullie met veel plezier het vervolg op de broeken: de shirts!

Het moeilijkste was het zoeken naar wat kledingstukken met kleur aangezien ik nogal een voorliefde heb voor zwarte kleren blijkbaar.

Maar zo vouw ik dus onze bovenstukken.

 • t-shirt met korte mouw (een band-shirt 😉 )

 

 • shirt met lange mouw

 

 • kindershirt

 

 1. en ja, ook hemdjes. Van de zoon. Die van de man hang ik op.

Tip: alle knoopjes dichtdoen is niet nodig. Ik doe er 2: eentje boven en eentje onderaan.

 

 

En zo berg ik ze op:

 

Heel kleurrijk is onze kast niet, die van de kinderen al meer, maar wel lekker georganiseerd.

Want mandjes zijn zoveel handiger dan stapeltjes. En ze tonen meteen dat je echt wel genoeg kleren hebt. Of te veel 😉

En extra leuk is dat de kleren met minder kreuken uit de mandjes komen dan ze erin gaan. Want strijken, daar doe ik niet aan. Als je dat graag doet, zeker doen, maar ik doe gewoon liever andere dingen. Zoals deze blog schrijven. Over waarom je niet moet strijken 😀

Heb je zelf een vraag, of een idee voor een blogje, laat maar horen! Ik hou wel van een goede challenge, dus bring it on! 😉

En foto’s van jullie resultaat zijn natuurlijk ook altijd supertof!

Vouw ze!

 

Voor meer tips ’n tricks over ontspullen, opruimen en organiseren, en hoe je daarmee tijd kan winnen om te doen wat jij graag wil, volg mijn blog onderaan deze pagina of blijf op de hoogte via mijn Facbookpagina.

Even hulp nodig bij het opruimen en organiseren? Neem gerust een kijkje op www.nelecolle.be om te zien wat ik voor je kan doen.

 

6 Comments

   1. Oei, als ik hier bandshirts wil weggooien krijg ik héle vieze blikken 😛 Dus ik laat hem zelf kiezen welke hij wil verkopen en dan zijn dat er twee (van de honderdvijftig of zo)

    Like

   2. Opletten met de spullen van een ander inderdaad. Of daar komt ruzie van 😉 Doe je stiekem spullen weg, dan creëer je een wantrouwen en gaat de ander nog meer schermen.
    Het is niet altijd evident om op te ruimen samen met iemand die dicht bij je staat. Daarom zijn er dus opruimcoaches zoals ik 😉

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s