Het badkamer-experiment: het einde!

Gedurende enkele weken / maanden kwam enkel terug wat ik echt gebruikte of zal gebruiken. Hier zie je het resultaat.

De kast is niet leeg, maar wat erin staat gebruik ik, of zal ik zeker gebruiken. Denk ik 😉Zin in meer tips, inspiratie en experimenten voor minder rommel en minder afval? Volg deze blog onderaan deze pagina, of blijf op de hoogte via mijn Facebookpagina.

Ik ben Nele Colle, opruimcoach en mama van 3. Op deze blog neem ik jullie dus graag mee op mijn eigen zoektocht om op een haalbare manier meer rust en meer ruimte te creëren door minder spullen, minder drukte en minder afval.4 Comments

    1. Was al redelijk opgeruimd, maar toch een pak rommel weg en er staat nog wat bij om op te gebruiken (zie ook filmpje). Het belangrijkste is dat ik nu goed weet wat ik heb en wat ik (meer) ga gebruiken.

      Like

  1. Door dit experiment te zien passeren, hebben wij onze verhuis zo aangepakt. We verhuisden in de kerstvakantie van onze garage (waar we tijdelijk woonden) naar ons huis-in-verbouwing. Eigenlijk lieten we alles in de garage, met het plan om enkel te halen wat we nodig hadden. De eerste dagen liepen we heel de tijd over en weer tussen huis en garage, om een pan, of om shampoo, om keukenhanddoeken, om een pak pasta,…). Intussen wonen we er een dikke maand, en is niets ‘zomaar’ verhuisd. Wat in ons huis ligt, zijn allemaal zaken die we dus echt gebruikt hebben. Heel toffe manier van verhuizen. Nu nog een nieuwe bestemming vinden voor de spullen die in de garage gebleven zijn (toch degene waar we zeker van zijn dat we ze niet meer gaan gebruiken). Merci voor de inspiratie!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s