Het is er!

Ik postte het al o-ve-ral (zijnde Facebook en Instagram) behalve hier, maar het is zover:

dat boek, waar ik jullie al zoooooo lang nieuwsgierig naar maakte, is er nu écht!

Een boek over rust in je huis door minder spullen (en hoe je er afstand van doet?!), maar ook over evenwicht in je leven en ruimte in je hoofd. Het opruimen leerde me namelijk loslaten en relativeren, ‘nee’ zeggen en falen.

En zo veel meer.

Je leest het in JOMO!, of ‘the joy of missing out’.

 

COVER JOIMO!.indd

 

Een greep uit de eerste reacties:

“Ik heb je boek net gekocht en is al bijna uit! Ik vind hem echt super! Moet zeggen dat ik een heel andere kijk heb op dingen dan vroeger omdat ik er nu meer bij stilsta!”

“Het leest supervlot, luchtig en makkelijk (god zij dank)…een boost om daarna aan de slag te gaan!”

“Zeer vlot geschreven.”

“Het deel van de remblokken was voor mij het beste: best wel confronterend, maar toch zo waar! Merci voor de grapjes in het boek, dat maakt het ook leuk en luchtig om te lezen!”

En oja, zelfs kinderen raken erdoor geïnspireerd, zoals dit 10-jarig meisje die het boek van haar mama in beslag nam.

febe jomo

 

Ziezo, veel meer woorden hoef ik daar niet aan vuil te maken denk ik. Daarvoor heb ik net een boek geschreven 😀

Behalve dan misschien dat je het hier kan bestellen: www.nelecolle.be/the-joy-of-missing-out

 

En dit vinden mijn kinderen er alvast van:

 

Laat me zeker weten wat je ervan vond. Of uit leerde! Ik kijk uit naar jouw verhaal!

 

Volg je graag mijn verdere verhaal? Volg dan deze blog onderaan deze pagina of blijf op de hoogte via mijn Facebookpagina !

Inschrijven op dé meest opgeruimde nieuwsbrief doe je hier.

 

Ik ben Nele Colle, opruimcoach en mama van 3. Op deze blog neem ik jullie dus graag mee op mijn eigen zoektocht om op een haalbare manier meer rust en meer ruimte te creëren door minder spullen, minder drukte en minder afval.

Wat ik voor je kan betekenen vind je op mijn website www.nelecolle.be .

8 Comments

  1. Heb net je boek uitgelezen en vind dat je vlot en herkenbaar hebt neergeschreven waar velen momenteel mee strugglen. Na het zien van de documentaire ‘the minimalists’ en het lezen van ‘Soulful simplicity’ van Courtney Carver ben ik zelf er van overtuigd geraakt dat ontspullen zorgt voor minder zorgen. Jouw boek sterkt me in mijn overtuiging. Good job!!!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s