Das Keuken-Experiment #2: dag 2

Wat gebruik ik nu écht uit mijn keuken? Als Ontspulcoach wou ik dat dan ook eens écht onderzoeken: één maand lang komen enkel die spullen die we effectief gebruikten terug in de kast.

Zo. Dag 2. The day after.

Eén dag achter de rug.

1 dag, dat is: 5 personen 1x ontbijt, 1x middageten, 1x koken, wat tussendoortjes en dessertjes plus de inhoud van de vaatwas die draaide toen ik mijn kasten leegmaakte.

En 1 bezoekje. Een koffietas-bezoekje, want vanaf nu tel ik gebeurtenissen in tassen en borden natuurlijk. 🙂

Wellicht zijn jullie massaal benieuwd naar de tussenstand na deze ene dag. Ik alvast wel. So here it comes.

img_20171031_104522450.jpg

De hoeveelheid spullen op de vloer lijkt vooral nog niets geslonken.

En toch staat en ligt er al het een en ander terug in de kast.

 

Hoe spannend ook, ik  geef toe dat ik ook al aftel naar de dag dat de dozen hier weg zijn. Om dat een beetje te bespoedigen, heb ik alvast binnenkort een familie-verjaardags-zusjesreünie-feestje ingepland.

Want gesjoemel of niet, dat is alleszins iets wat wij graag willen kunnen blijven doen. (Waw, 4 infinitieven op een rij!)

 

Ben je even benieuwd als ikzelf naar de afloop van dit experiment, hou je van veel infinitieven na elkaar, of ben je gewoon een ramp-toerist: klik dan op de volg-knop onderaan deze blog en blijf als eerste op de hoogte van mijn o zo spannende avonturen en zeer wetenschappelijke onderzoek. Of volg via mijn Facebook-pagina.

4 Comments

  1. Zeg, dat stoompotje daar…hopelijk gebruikt ge dat. Want ne keer dat ge da gebruikt…kunt ge niet meer zonder! #allevitamientjesbehoudenvanuwgroenten

    Like

    1. Dat valt nog wel mee: hebben in een vorige ontspul-sessie ons Braun stoom-assortiment toch weggegeven. We gebruikten het namelijk niet. Ik roer daarvoor nog te graag in potten vrees ik.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s