Het badkamer-Experiment – dag 2

We zijn een dag of 2 verder in het badkamer-experiment, en wat zit ondertussen terug in de kast:

Vanille-parfum en vanille-olie (ik hou van vanille, valt het op?)

Mijn survival-kit: eyeliner en mascara (om de aandacht van de wallen af te leiden)

Vaste deodorant: om afval te sparen, gebruik ik een vaste blok ipv de wegwerp-spuitbussen

Epileer-machine

Reinigingsmelk en dagcrème + herbruikbare watjes (= wasbare doekjes): eigenlijk gebruikte ik deze crèmes voor het experiment niet erg vaak, maar nu de kast leeg is, geeft dat ruimte om eens te bewust stil te staan bij wat ik echt wil gebruiken.

En dit zit nu nog in de dozen:

EXPERIMENT – DAG 1
EXPERIMENT – DAG 2 /3

Wordt vervolgd!

Groetjes van het team badkamer-experiment!


Om op de hoogte te blijven: volg deze blog onderaan deze pagina, of blijf op de hoogte via mijn Facebookpagina.

Ik ben Nele Colle, opruimcoach en mama van 3. Op deze blog neem ik jullie dus graag mee op mijn eigen zoektocht om op een haalbare manier meer rust en meer ruimte te creëren door minder spullen, minder drukte en minder afval.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s