Waar is mijn glas?

Zo simpel, dat het geniaal is!
Herken je de volgende situatie: je geeft een feestje, of je bent op een feestje, en het is lekker gezellig. Muziekje, mensjes, hapje en drankje. Alleen, dat drankje heb je ergens gezet en je weet niet meer waar. Of vooral: welk glas is dat van jou, of van welke genodigde.

Dan heb ik nu dé oplossing voor jou! (OK, ik stal het van de stories van mijn zus Veerle Colle die het ook weer had van een vriendin die het op haar beurt … 🙂 )

Nodig: stiftje & wasspelden. En natuurlijk een feest met hapjes en drankjes, vooral drankjes.

Elk genodigde schrijft zijn of haar naam op een speld en klaar is kees! Wel even de speld van het glas halen voor het drinken natuurlijk 😉 (en niét zoals op de geposeerde foto 😀 )

En oja, je kan er een heuse knutselactiviteit van maken met mooie letters en versiering, maar op dit feestje mocht het even puur functioneel.

Een snelle tip, voor minder afwas. Maakt het feestje alleen maar leuker, niet?

Girls & one boy just wanna have fun!

PS: De wasspelden gooi je daarna natuurlijk niet weg, maar geef je mee of gebruik je gewoon zelf om de was op te hangen. Zo wordt de was ophangen een dubbel feest 😀Om op de hoogte te blijven: volg deze blog onderaan deze pagina, of blijf op de hoogte via mijn Facebookpagina.

Ik ben Nele Colle, opruimcoach en mama van 3. Op deze blog neem ik jullie dus graag mee op mijn eigen zoektocht om op een haalbare manier meer rust en meer ruimte te creëren door minder spullen, minder drukte en minder afval.3 Comments

  1. Op de wasknijper zou ik geen naam schrijven, maar elke wasknijper een mooi kleurtje of symbooltje geven met stift. (Eventueel een vernislaagje geven.) Dan zijn ze steeds herbruikbaar. Wij gebruiken op onze feestjes herbruikbare glazen flesjes met herbruikbare rietjes en vier verschillende kleuren van dopjes en rietjes. Als je op elk flesje een andere kleur van dopje en rietje steekt, dan herkennen de kinderen ook snel hun eigen flesje. En de wespen kunnen er niet in!

    Like

    1. Leuke tips! Dank je wel! De herbruikbare rietjes hebben wij ook, helaas houdt onze kat ervan om rubber kapot te bijten en zijn de gekleurde dopjes ondertussen al even gesneuveld. Dan gebruiken we ze maar zo 😄

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s